Νίκος Ηγουμενίδης: «Το αρμόδιο Υπουργείο δεν διοχετεύει στον ΕΦΚΑ Αγροτών Κρήτης όσα πραγματικά έχει ανάγκη» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Νίκος Ηγουμενίδης: «Το αρμόδιο Υπουργείο δεν διοχετεύει στον ΕΦΚΑ Αγροτών Κρήτης όσα πραγματικά έχει ανάγκη»

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Περιφερειακού Τμήματος Αγροτών Κρήτης Μανώλη Μαρκάκη πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, δίνοντας έμφαση τόσο στο ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων και της έκδοσης οριστικών συντάξεων, όσο και στα ζητήματα ενίσχυσης της Υπηρεσίας.

Ηγουμενίδης: «Το αρμόδιο Υπουργείο δεν διοχετεύει στον ΕΦΚΑ Αγροτών Κρήτης  όσα πραγματικά έχει ανάγκη» | Cretalive

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ενημερώθηκε εκτενώς για το ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων και τις εκκρεμότητες του πληροφοριακού συστήματος e-ΕΦΚΑ (ηλεκτρονικές αιτήσεις-έγγραφα κλπ.), ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος μεταξύ άλλων και η διαδικασία συγχώνευσης υπηρεσιών ΕΦΚΑ στο Νομό Ηρακλείου και η εκπαίδευση και η διαδικασία μετακίνησης προσωπικού στον ενιαίο ΕΦΚΑ, αλλά και όλες οι ανάγκες της Υπηρεσίας σε υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και ζητήματα λειτουργίας της Υπηρεσίας εν μέσω κορωνοϊού.

Με αφορμή τη συνάντηση ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε ότι «η ηγεσία του σημερινού Υπουργείου δεν διοχετεύει σε μια τέτοια υπηρεσία όσα πραγματικά χρειάζεται. Αφήνει μια υπηρεσία που εξυπηρετεί τα θέματα των αγροτών και των ασφαλισμένων χωρίς προσωπικό και χωρίς τα αναγκαία υλικοτεχνικά μέσα. Και σα να μη φθάνει αυτό, η Κυβέρνηση κουνάει το δάχτυλο όταν της επισημαίνουμε ότι μέσα σε μόλις λίγους μήνες διακυβέρνησής της οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν κατά τουλάχιστον 50%. Χρειάζεται να βάλουμε πλάτη σε μια άλλη κατεύθυνση», σημείωσε ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............