Τα Μυστικά Για Ένα Καλό Κρασί Απο Τον Χημικό Γιώργο Ξενάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Μυστικά Για Ένα Καλό Κρασί Απο Τον Χημικό Γιώργο Ξενάκη

ΘEPOΣ –τρύγος– πόλεμος έλεγαν οι παλιοί αμπελουργοί για να εκφράσουν την εργώδη προσπάθεια ολόκληρης της αγροτικής οικογένειας· το ξεσήκωμά της για τον θερισμό και τον τρύγο, την εξάντληση των ορίων που θύμιζε συνθήκες μάχης.

347716-w600_103820_50005m

Πολλοί άνθρωποι, κυρίως όσοι διαθέτουν δικά τους αμπέλια, φροντίζουν να φτιάχνουν το δικό τους κρασί και να το διατηρούν στα σπίτια τους. Ποια είναι όμως τα μυστικά της επιτυχίας για ένα ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ;
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον χημικό κύριο Γιώργο Ξενάκη να μας εξηγεί τα μικρά και σημαντικά μυστικά απο το κόψιμο των σταφυλιών, την προετοιμασία στα στα σύγχρονα οινοποιεία, την αποθήκευση έως την στιγμή που θα φτάσει στο ποτήρι μας.

Συμβουλές και προτάσεις απο τον ειδικό οινονόλογο κύριο Γιάννη Χαρκούτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............