Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Γάζι - Εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Parking και στην οδό Κονδυλάκη στο Γάζι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Γάζι - Εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Parking και στην οδό Κονδυλάκη στο Γάζι


Το Συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου, το Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και εθελοντές, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Γάζι.


Το ραντεβού είχε δοθεί στις 22 Αυγούστου 2020 στις 08:30 π.μ. σύμφωνα με ανοιχτό κάλεσμα που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες, σε πολίτες που επιθυμούσαν να συνεισφέρουν.


Με τη συνδρομή όλων των συμμετεχόντων, στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Parking και κατά μήκος των πεζοδρομίων, επί της οδού Κονδυλάκη στο Γάζι (πλησίον του κτιρίου στέγασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου) πραγματοποιήθηκαν :


ü  Εκτεταμένος καθαρισμός, καλλωπισμός, αποψίλωση και καθαρισμός πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο εσωτερικά και εξωτερικά του Δημοτικού Parking.
ü  Πλύσιμο του οδοστρώματος του Δημοτικού Parking.
ü  Αποψίλωση και καθαρισμός πρασίνου κατά μήκος των πεζοδρομίων.
ü  Κλάδεμα των δέντρων καθώς και άσπρισμα αυτών κατά μήκος του πεζοδρομίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του Συμβούλιου Κοινότητας Γαζίου Παρασύρης Βαγγέλης και τα μέλη αυτού, ευχαριστούν θερμά :


·         Το κλιμάκιο του Πυροσβεστικού σώματος που εδρεύει στην περιοχή για την σημαντική συμβολή του στην δράση.
·         Την Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου για την συμμετοχή τους στην δράση και την αγαστή συνεργασία τους.
·         Όλες τις εθελόντριες και εθελοντές που συμμετείχαν στην δράση προσφέροντας και χρησιμοποιώντας ιδία μέσα και μηχανοκίνητο εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............