Το Cactus Beach 4* της αλυσίδας Cactus Hotels το πρώτο πιστοποιημένο ξενοδοχείο στην Κρήτη με Covid Shield High. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

Το Cactus Beach 4* της αλυσίδας Cactus Hotels το πρώτο πιστοποιημένο ξενοδοχείο στην Κρήτη με Covid Shield High.

Το Cactus Beach Hotel 4*, στη Σταλίδα του Ηρακλείου Κρήτης, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κρήτη, που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “High”, με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων, των επισκεπτών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.Με δυναμικότητα 320 δωματίων είναι το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάντα σύμφωνα με τις πολιτικές του Cactus Beach Hotel που αναφέρονται στο περιβάλλον, την τοπική κοινότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εθνική κληρονομιά.

Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια τηρώντας επί σειρά ετών πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας και κατέχοντας στο δυναμικό της μια σειρά σημαντικών πιστοποιήσεων. 

Με βάση τα νέα δεδομένα, λόγω εξάπλωσης του ιού Covid -19, η λειτουργία της επιχείρησης είναι απόλυτα συνυφασμένη με όσα ορίζει η νομοθεσία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα σεβόμενη την ασφάλεια και την υγεία όλων.


Το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.α.

Σχετικά με το Cactus Beach
Το Cactus Beach 4* του ομίλου Cactus Hotels, βρίσκεται στην περιοχή της Σταλίδας, σε μια ιδιαίτερα δημοφιλή τουριστικά περιοχή, με πολλές επιλογής εστίασης και διασκέδασης και διπλά σε μια υπέροχη παραλία.
Διαθέτει 320 δωμάτια, ένα κεντρικό εστιατόριο, δύο a la carte εστιατόρια, μία ταβέρνα, ένα beach bar, ένα κεντρικό μπαρ, τρία pool bars, τρεις πισίνες και μία παιδική, γυμναστήριο και σπα, children’s club, παιδική χαρά, γήπεδο beach volley, mini golf και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στοιχεία επικοινωνίας: Εύα Μπορμπουδάκη, Head of Communication & CSR Tηλ.: +30 28970 31319 Email: quality@cactushotels.gr Web: www.cactushotels.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............