Νέο συμβούλιο στον Π.Σ. Παρασπόριου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020

Νέο συμβούλιο στον Π.Σ. Παρασπόριου ΣητείαςΕκδηλώσεις - Δράσεις Καλοκαίρι 2020
Ένα τελείως διαφορετικό καλοκαίρι βιώσαμε φέτος σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Φυσικά και ο πολιτισμός ως κομμάτι της ζωής μας επηρεάστηκε σημαντικά από την υγειονομική κρίση και έτσι αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τις αρχικά προγραμματισμένες εκδηλώσεις 


"Του Αη Γιάννη οι φωτιές' στις 27/6, 
Πανηγύρι 15/8, 

Επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου στις 24/8 

Γιορτή Αγίου Αλεξάνδρου στις 30/8 (διοργάνωση από τα καφενεία με την υποστήριξη του συλλόγου μας) 

 «Χαρη…σμένες προβολές» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής στις 19/8 

Μουσικοποιητική Βραδιά στις 24/8. 

Δεν μπορούσαμε ωστόσο να μείνουμε τελείως θεατές στα λιγοστά έστω πολιτιστικά δρώμενα στον Δήμο Σητείας και έτσι μέσα στον Αύγουστο κάναμε μια προβολή βίντεο με τα περασμένα πανηγύρια του δεκαπενταύγουστου 2010-2019 στην Κάτω βρύση και θερινό σινεμά με μία προβολή οικογενειακής ταινίας στο Πολιτιστικό Κέντρο. 

Επίσης συνεχίσαμε την ηλεκτρονική καταγραφή των βιβλίων της βιβλιοθήκης μας, τοποθετήσαμε τις ταμπέλες με τα είδη των βιβλίων, κάναμε και φέτος εργασίες καθαρισμού στην Κάτω Βρύση και στο Πολιτιστικό Κέντρο και ανακαίνισης στο Πολιτιστικό Κέντρο και στη στάση λεωφορείου και έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου και της νέας εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου μας η σύνθεση των οποίων είναι:

Διοικητικό συμβούλιο: Πρόεδρος ο Στέλιος Παρασκευόπουλος, αντιπρόεδρος ο Νίκος Καρνιαδάκης, γραμματέας ο Μανώλης Μετζάκης, ταμίας ο Νεκτάριος Ξυπόλιτος και μέλος ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου. Αναπληρωματικά μέλη: Ραφαήλ Ζερβάκης, Αναστασία Μανίκα, Μιχάλης Δ. Πλατής, Γιάννης Ν. Χατζηαθανασίου, Στέλιος Λιναρδάκης.

Εξελεγκτική επιτροπή: Δόξα Πλατή, Ελένη Τραμπάκουλα, Γεωργία Φραγκούλη. Αναπληρωματικά μέλη: Νίκος Μπουντρονικόλας, Μιχάλης Ι. Πλατής.

Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας ευχόμενοι γρήγορα να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς ζωής χωρίς τους σημερινούς περιορισμούς και το 2021 να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλες τις τότε προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............