Ευχαριστίες Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σητείας «ΕΣΤΙΑ» Στον Ι. Πλακιωτάκη Για Τη Σύνδεση Της Σητείας Με Τα Δωδεκάνησα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Ευχαριστίες Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σητείας «ΕΣΤΙΑ» Στον Ι. Πλακιωτάκη Για Τη Σύνδεση Της Σητείας Με Τα ΔωδεκάνησαΜε την ευκαιρία της δρομολόγησης του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Express Pegasus, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, με τo οποίο θα συνδέεται πλέον η Σητεία με τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα την Κάσο, την Κάρπαθο και τη Ρόδο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, καθόσον με την απόφασή του αυτή, ικανοποιείται το πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας, αλλά και όλης της Κρήτης ,να συνδεθεί ακτοπλοϊκά η Σητεία με τα Δωδεκάνησα. 


Πρόκειται για ένα σημαντικό οικονομικό βήμα, το οποίο θα ενισχύσει δυναμικά το τουριστικό ρεύμα από και προς την Σητεία, προσφέροντας ταυτόχρονα και τη δυνατότητα, σε όσους βρίσκονται στην Κρήτη να ταξιδέψουν ταχύτερα προς τους βασικούς προορισμούς των Δωδεκανήσων.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Άννα Ορφανουδάκη Κωστής Λυμπερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............