Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας για την ανακοίνωση των βάσεων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας για την ανακοίνωση των βάσεων

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.Δώσατε έναν αγώνα δύσκολο, όπως είναι κάθε τέτοιος αγώνας εισαγωγής στα πανεπιστήμια, μα και περισσότερο απαιτητικό λόγω των δυσμενών περιστάσεων που προκάλεσε η αναστολή λειτουργίας των σχολείων και ο συνακόλουθος της πανδημίας περιορισμός. Το ταξίδι σας ήταν γεμάτο από περιπέτειες από τις οποίες βγήκατε νικητές. Και τώρα συνεχίζετε με νέες προοπτικές, νέες δυνατότητες να κατακτήσετε στόχους και να θέσετε γερά θεμέλια για την μετέπειτα πορεία σας. Σας εύχομαι, λοιπόν, κάθε πρόοδο και δημιουργική πορεία στο μέλλον.


Και εσείς, που σήμερα δεν καταφέρατε να υλοποιήσετε τους στόχους σας, να έχετε στο μυαλό σας ότι το μεγάλο ταξίδι της γνώσης και της ζωής τώρα αρχίζει. Μπορεί οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες να σας εμπόδισαν όμως η Ιθάκη είναι εκεί και σας περιμένει. 

Τί θα ήταν ο Οδυσσέας αν είχε παραιτηθεί του αγώνα του να επιστρέψει στο σπίτι του; Επέμεινε, τα κατάφερε και έμεινε στην συνείδησή όλων μας ως το σύμβολο του ανθρώπου που νικά τα εμπόδια, όσο ανυπέρβλητα και αν είναι και κατακτά τον στόχο του. Γίνετε και εσείς οι σύγχρονοι εκφραστές του ομηρικού ήρωα και χαράξτε νέους προορισμούς και νέα ταξίδια.


Θερμές ευχές αξίζουν, όμως, και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, διότι στήριξαν τον αγώνα σας και σας έδωσαν τα φτερά για να πετάξετε.

Παιδιά, η ζωή σας ανήκει. Φροντίστε να τη ζήσετε όμορφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............