Στο Γάζι οι φετινές κληρώσεις ΕΠΣΗ- Συνάντηση Μ. Μποκέα και Ν. Τζώρτζογλου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

Στο Γάζι οι φετινές κληρώσεις ΕΠΣΗ- Συνάντηση Μ. Μποκέα και Ν. Τζώρτζογλου

Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ και υπεύθυνο εκδηλώσεων Βαγγέλη Πετούση. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι συμμετείχε επίσης ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης.


Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η διοργάνωση των φετινών κληρώσεων των Τοπικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Μενέλαος Μποκέας και Νίκος Τζώρτζογλου συμφώνησαν οι φετινές κληρώσεις να φιλοξενηθούν στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου. Με την περιοχή του Μαλεβιζίου να βιώνει μια ποδοσφαιρική άνθιση, αφού έξι ομάδες του δήμου κατέκτησαν ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, εκφράστηκε το ζεστό ενδιαφέρον να φιλοξενήσει τις φετινές κληρώσεις και αποφασίστηκε ότι ο Δήμος Μαλεβιζίου θα είναι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι προγραμματίζεται για τα τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη. Για το χώρο της εκδήλωσης Νίκος Τζώρτζογλου, Βαγγέλης Πετούσης και Νίκος Πατραμάνης επισκέφτηκαν καταρχάς το «Θεατράκι Γαζίου», καθώς η χωρητικότητα και την λειτουργικότητα του συγκεκριμένου χώρου είναι συμβατή με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις αποστάσεις λόγω COVID-19. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής χώρος, αλλά και η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της ΕΠΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............