Στηρίζει τον αγώνα παράτασης των συμβάσεων εργαζομένων της Π.Ε. Ηρακλείου ο Χάρης Μαμουλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Στηρίζει τον αγώνα παράτασης των συμβάσεων εργαζομένων της Π.Ε. Ηρακλείου ο Χάρης Μαμουλάκης

Με εργαζόμενες ορισμένου χρόνου (τεσσάρων μηνών) της Π.Ε. Ηρακλείου, που προσελήφθησαν για την αντιμετώπιση κινδύνων που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του Covid 19 και των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στις 13 Σεπτεμβρίου 2020, συναντήθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.Οι εργαζόμενες ενημέρωσαν τον Χάρη Μαμουλάκη για το αντικείμενο της εργασίας τους, το πλαίσιο της σύμβασής τους, την αναγκαιότητα παράτασης των συμβάσεων, καθώς και για την αδικία που έχει δημιουργηθεί σε εθνικό επίπεδο με τις νέες προκηρύξεις για τις ίδιες θέσεις, οι οποίες αποκλείουν τη συμμετοχή των νυν εργαζομένων των Περιφερειακών Ενοτήτων.


Ο Χάρης Μαμουλάκης δεσμεύτηκε να αναδείξει το πρόβλημα μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία και σε δήλωσή του τόνισε: «Είναι παράλογο να προσλαμβάνεται προσωπικό για την αντιμετώπιση κινδύνων που προκύπτουν από την πανδημία του Covid 19 και σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών, εν μέσω της πανδημίας, να αποκλείεται από τη δυνατότητα συνέχισης της εργασίας τους. 

Πρόθεσή μας είναι να ασκήσουμε πίεση, με κάθε διαθέσιμο τρόπο, τα συναρμόδια Υπουργεία Εργασίας, Υγείας και Εσωτερικών, έτσι ώστε να εξαλειφθεί αυτή η αδικία και να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............