Προκήρυξη υποτροφίας για δημότη Μαλεβιζίου από το ΙΙΕΚ Kappa Studies - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Προκήρυξη υποτροφίας για δημότη Μαλεβιζίου από το ΙΙΕΚ Kappa Studies

Το ΙΙΕΚ Kappa Studies της οικογένειας Καλαθάκη, προκηρύσσει 1 (μία) υποτροφία για διετείς σπουδές στο ΙΙΕΚ Kappa Studies στα τμήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής Τέχνης ή Διεύθυνσης Ξενοδοχείου, σε υποψήφιο υπότροφο δημότη του Δήμου Μαλεβιζίου στη μνήμη του εκλιπόντος Θαλασσινού – Καλιγιαννάκη Στυλιανού. Πρόκειται για υποτροφία συνολικής αξίας 8.000€.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι Δημότης Δήμου Μαλεβιζίου, απόφοιτος Λυκείου, με διαγωγή κοσμιοτάτη και να έχει ηλικία από 18 έως 25 έτη. Ο βαθμός απολυτήριου πρέπει να είναι από 15 και άνω. Ο Δήμος Μαλεβιζίου θα συλλέξει τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων δημοτών του, με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά καθορίζονται παρακάτω, τα οποία θα αποστείλει ακολούθως στο ΙΙΕΚ Kappa Studies.

 Στη συνέχεια τριμελής επιτροπή θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα καλέσει τους υποψήφιους υπότροφους που πληρούν τα κριτήρια να δώσουν συνέντευξη ενώπιον των μελών της. Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψήφιων υποτρόφων ολοκληρώνεται με γραπτές εξετάσεις σε ελεύθερο θέμα.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων υποψηφίων με τα συνημμένα δικαιολογητικά, θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Μαλεβιζίου, υπόψη Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Πολιτισμού, από την Τρίτη 07/07/2020 έως την Παρασκευή 17/07/2020. 

Επιπρόσθετα μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση malevizi@malevizi.gr
Πληροφορίες στο τηλ. 2813-400684, ημέρες εργάσιμες και ώρες 09:00-14:00.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να καταθέσουν:
1. Αίτηση
2. Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου
3. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............