Ν.Ηγουμενίδης: Η σημερινή ημέρα έχει τη διάσταση της επαγρύπνησης απέναντι σε εκείνες τις δυνάμεις που έχουν στο στόχαστρο τη Δημοκρατία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

Ν.Ηγουμενίδης: Η σημερινή ημέρα έχει τη διάσταση της επαγρύπνησης απέναντι σε εκείνες τις δυνάμεις που έχουν στο στόχαστρο τη Δημοκρατία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

«Η σημερινή ημέρα για τη χώρα μας έχει ασφαλώς βαρύνουσα σημασία. Είναι η Ημέρα Αποκατάστασης της Δημοκρατίας και είναι αίσθηση χρέους ο φόρος τιμής σε όλους και όλες που μπροστά στις δυνάμεις της Χούντας προέταξαν την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία της χώρας. 


Ωστόσο, η σημερινή ημέρα αποκτά σε αυτή τη συγκυρία και τη διάσταση της διαρκούς επαγρύπνησης απέναντι σε όλες εκείνες τις δυνάμεις εντός της χώρας που έχουν στο στόχαστρο το κεκτημένο δημοκρατικό κεφάλαιο της χώρας, αλλά και σε εκείνες τις δυνάμεις εκτός της χώρας στις οποίες δεν επιτρέπουμε ούτε σπιθαμή από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. 

Την παρακαταθήκη της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας την νιώθουμε και την υπερασπιζόμαστε σήμερα με ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης και αγάπης για την πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............