Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον υποψήφιο Πρύτανη κ. Γιώργο Κοντάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον υποψήφιο Πρύτανη κ. Γιώργο Κοντάκη

Τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Πρύτανης και Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής κ. Γιώργος Κοντάκης μαζί με τους υποψηφίους Αντιπρυτάνεις κ.κ. Κοσιώρη , Μυλωνάκη, Παυλίδη  και Σπανουδάκη.


          Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ Κρήτης στο Ηράκλειο όπου ο υποψήφιος Πρύτανης παρουσίασε το πρόγραμμα και τις θέσεις του ψηφοδελτίου του που στοχεύει μεταξύ άλλων στην περαιτέρω αναβάθμιση του Ιδρύματος και στην ουσιαστική σύνδεσή του με την κοινωνία και τους φορείς της Κρήτης. 
          Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουράκης ευχαρίστησε τον κ. Κοντάκη και τους συνεργάτες του για τη σημερινή επίσκεψη, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ψηφοδέλτιο που ηγείται και τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και Πανεπιστημίου Κρήτης.


          Το ΔΣ της ΠΕΔ εκτιμά ότι η παραγόμενη τεχνογνωσία και καινοτομία καθώς και το σημαντικό ερευνητικό έργο των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων  του νησιού μας σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, θα λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων και θα συμβάλλει στην επιδιωκόμενη ανάπτυξη του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............