Θετικές εξελίξεις για την Λιμνοδεξαμενή Στερνών - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Θετικές εξελίξεις για την Λιμνοδεξαμενή Στερνών

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημοπράτησης του (ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή) έργου της Λιμνοδεξαμενής Στερνών ολοκληρώνεται, όπως προέκυψε κατά την συνάντηση που είχε η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, στις Στέρνες, με κατοίκους – ιδιοκτήτες εκτάσεων που θα αγοραστούν από τον Δήμο Γόρτυνας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.


Οι εξελίξεις είναι ιδιαιτέρως θετικές, καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των εκτάσεων παρέλαβαν ήδη τα σχετικά τοπογραφικά και υπέγραψαν τις απαραίτητες υπεύθυνες δηλώσεις, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την αγορά γης. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στερνών, Νίκος Τσατσάκης.

«Από την πρώτη στιγμή, ως δημοτική αρχή, δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της Λιμνοδεξαμενής Στερνών. Την ίδια αποφασιστικότητα δείχνει και η Περιφέρεια Κρήτης, με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Προχωράμε βήμα – βήμα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έχοντας την στήριξη της τοπικής κοινωνίας που περιμένει, μετά από περίπου μία δεκαετία αδράνειας, αυτό το σπουδαίο έργο» δήλωσε η αντιδήμαρχος Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............