Συγχαρητήρια Μενέλαου Μποκέα στο νέο Πρύτανη ΠΚ Γιώργο Κοντάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Συγχαρητήρια Μενέλαου Μποκέα στο νέο Πρύτανη ΠΚ Γιώργο Κοντάκη

υγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιώργο Κοντάκη. Στην επιστολή του ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρει:


«Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αναλαμβάνετε ένα δύσκολο έργο σε με περίοδο κρίσιμη για το σύνολο του νησιού και της κοινωνίας. Οι συνέπειες της πανδημίας δημιουργούν νέες συνθήκες για φορείς, πολίτες αλλά και την επιστημονική κοινότητα. Για να διέλθουμε τη νέα αυτή κρίση η καινοτομία αποτελεί μονόδρομο και το Πανεπιστήμιο Κρήτης αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια ότι αποτελεί ουσιαστικό πυλώνα ανάπτυξης. Με ερευνητικό έργο πρωτοπόρο και διεθνώς αναγνωρισμένο το Πανεπιστήμιο Κρήτης επενδύει στην εξωστρέφεια και προάγει σημαντικά αποτελέσματα σε διαρκή αλληλεπίδραση με την κοινωνία.
Ως Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου προσβλέπουμε σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με εσάς και τους συνεργάτες σας στο πρυτανικό σχήμα,  προς όφελος τόσο της πανεπιστημιακής κοινότητας, όσο και των τοπικών μας περιοχών. Γνωρίζοντας  την πολύτιμη προσφορά σας στην έρευνα, την εκπαίδευση και την κοινωνία βρισκόμαστε δίπλα σας κι ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............