Με Αυστριακούς δημοσιογράφους συναντήθηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Με Αυστριακούς δημοσιογράφους συναντήθηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Με Αυστριακούς δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Κρήτη προκειμένου να καταγράψουν τις ομορφιές του τόπου αλλά και τις ασφαλείς συνθήκες διακοπών την περίοδο του COVID-19 συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου, στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, παρουσία και του Αντιδήμαρχου Τουρισμού Γιώργου Σισαμάκη, συζήτησε με τους δημοσιογράφους τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία στον τουρισμό υπογραμμίζοντας ότι «προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια ντόπιών και επισκεπτών» και αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί και εφαρμόζονται καθώς και στα πολύ καλά αποτελέσματα που μέχρι σήμερα παρουσιάζονται στην Κρήτη αλλά και στη χώρα γενικότερα.

 Τους ξενάγησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τους φιλοξένησε στο Info Point του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να μάθουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία της πόλης και να ξεναγηθούν και ψηφιακά.

Στην συνάντηση μετείχαν οι δημοσιογράφοι κ.κ. 
Roswitha Fitzinger (Oberösterreichische Nachrichten), Elisabeth Salvador (KRONEN Zeitung), Doris Mitterer (KURIER), Andrea Hansal (Verkehrsbüro Group Bereichsleitung Konzernkommunikation & Pressesprecherin), και οι τουριστικοί πράκτορες από την Αυστρία κ.κ. Klaus Schillinger και Daniel Kummerer (DK TOURISTIK) καθώς και ο κ. Γιάννης Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείο Γενικού Τουρισμού DTS HELLAS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............