Στο ιατρείο ψυχικής υγείας η διοίκηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Ολοκληρώθηκε η δράση στο ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

Στο ιατρείο ψυχικής υγείας η διοίκηση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Ολοκληρώθηκε η δράση στο ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ

Στη δράση του Ιατρείου Ψυχικής Υγείας που διοργανώθηκε σήμερα στο χώρο του ΚΑΠΗ Γαζίου βρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ) Μαρίνα Βογιατζή και η Αντιπρόεδρος Έφη Βολανάκη.Ο Δήμος Μαλεβιζίου και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο συνεργασίας και ανάληψης κοινών δράσεων για την προαγωγή της ψυχικής υγείας διοργάνωσαν σήμερα το «Ιατρείο Ψυχικής Υγείας» στο Γάζι. Στο ιατρείο συμμετείχε η Διευθύντρια του Ψυχιατρικού Τμήματος του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Ευγενία Χουρδάκη.


Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ, του Δήμου Μαλεβιζίου, της 7ης Υ.ΠE., και του ΓΝΗ «Βενιζέλειο» (Ψυχιατρικό Τμήμα του ΓΝΗ «Βενιζέλειο») για την παροχή και ανάπτυξη υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα και στη δημοτική ενότητα Κρουσώνα. Στόχος των δράσεων είναι πρόληψη, η στήριξη σε συνεργασίας με τις δομές του ΔΟΚΑΠΠΑΜ και η θεραπεία των προβλημάτων ψυχικής υγείας των κατοίκων του Δ. Μαλεβιζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............