Αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ κατέθεσε τις προτάσεις και τα αιτήματα των τριτέκνων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ κατέθεσε τις προτάσεις και τα αιτήματα των τριτέκνων

Συνάντηση με  τον Γ. Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτη, την Βουλευτή κ. Θ. Φωτίου και το στέλεχος κ. Σ. Μπλιάκη είχε την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ αποτελούμενη από τους κ.κ. Δημήτρη Κοντό, Πρόεδρο και Βασίλη Δήμο, Ταμία.
Η αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ κατέθεσε τις προτάσεις και τα αιτήματα των τριτέκνων σε μια προσπάθεια να συστρατευτούν όλοι-πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις-ώστε να γίνουν θετικές δράσεις μακράς πνοής, για την αναστροφή του Δημογραφικού προβλήματος της χώρας.  Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασαν τις πολιτικές που εφάρμοσαν για τους τρίτεκνους όταν ήταν στην κυβέρνηση καθώς και το μελλοντικό τους πρόγραμμα.
Τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ , επισήμαναν την διαχρονική έλλειψη πολιτικής βούλησης των κυβερνήσεων-όλα τα προηγούμενα χρόνια- να πάρουν τα αναγκαία μέτρα στήριξης της οικογένειας και των παιδιών.

Όμως οι εξελίξεις δεν μπορούν να περιμένουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας ενημέρωσε πως δεσμεύεται από το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής το 2018 και πως τα προτεινόμενα μέτρα πρέπει να υλοποιηθούν.
Η ΟΠΟΤΤΕ ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-και έγινε αποδεκτό-να στηρίξει μέσα στη βουλή τα αιτήματα και τις προτάσεις των τρίτεκνων οικογενειών.
Για όλα τα νέα του συλλόγου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου μας http://triteknoi-lasithiou.blogspot.com/ ή στο facebook Τρίτεκνοι Νομού Λασιθίου.
--
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Χαβάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............