Ματαίωση πολιτιστικών εκδηλώσεων Αυγούστου απο τον πολιτιστικό σύλλογο Παρασπορίου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Ματαίωση πολιτιστικών εκδηλώσεων Αυγούστου απο τον πολιτιστικό σύλλογο Παρασπορίου Σητείας


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου σε συνεδρίαση του την Τετάρτη 8/7/2020 αποφάσισε την ματαίωση των εκδηλώσεων "Ημερήσιο Παραδοσιακό Πανηγύρι 15 Αυγούστου" και "Επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου" στις 24/8.

 Η απόφαση λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν ήταν εφικτό να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας (Covid-19) στους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων. Το Δ.Σ. θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν είναι εφικτό θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις άλλου είδους, όπως παρουσίαση βιβλίων, διαλέξεις και θερινός κινηματογράφος. Συνεπώς λίγη "αναγκαστική" ξεκούραση για φέτος και το 2021 ελπίζουμε ότι θα επανέλθουμε πιο δυναμικοί.
Επίσης αποφασίστηκε η διεξαγωγή έκτακτης Γενικής συνέλευσης και εκλογών στις 16 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 6.30 μ.μ. στον χώρο της Κάτω Βρύσης.
Καλούμε όλους τους συγχωριανούς που δεν είναι μέλη του συλλόγου να εγγραφούν και όσα μέλη επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στις εκλογές ως υποψήφιοι/ες για το νέο Δ.Σ. και την νέα εξελεγκτική επιτροπή.
Εκ του Δ.Σ. του Π.Σ. Παρασπορίου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............