Αυτοψία στις εργασίες ανακαίνισης της ,αίθουσας «Μ. Καρέλλης» έκανε ο ,Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Αυτοψία στις εργασίες ανακαίνισης της ,αίθουσας «Μ. Καρέλλης» έκανε ο ,Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός


Σε αυτοψία στις εργασίας ανακαίνισης της αίθουσας «Μ. Καρέλλη», στο δημοτικό κτήριο της οδού Ανδρόγεω, προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Βαγγελιώ Σχοιναράκη και την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Καναβάκη. Ο Δήμαρχος θέλησε να δει από κοντά τις εργασίες που γίνονται στην αίθουσα «Μ. Καρέλλης» και να ενημερωθεί για την εξέλιξη τους.
Η σύμβαση που υπεγράφη με την ΔΕΠΑΝΑΛ τον Απρίλιο προέβλεπε τη δημιουργία αναβαθμών για την τοποθέτηση των καθισμάτων - που φαίνεται να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς- την επένδυση του υπερυψωμένου πατώματος και των αναβαθμών, την αποξήλωση υφιστάμενων καθισμάτων, την αντικατάσταση του υφιστάμενου υφάσματος των καθισμάτων με ηχοαπορροφητική επένδυση και την επανατοποθέτησή τους στις νέες θέσεις πάνω στους αναβαθμούς. 


Επίσης προβλέπεται η καθαίρεση της υφιστάμενης ψευδοροφής της αίθουσας και τοποθέτηση νέας και τέλος η επένδυση με laminate του πατώματος της αίθουσας.
Οι εργασίες στην αίθουσα προχωρούν ταχύτατα και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα παραδοθεί στους Ηρακλειώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............