Στην παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του επισιτισμού - τουρισμού ο Νίκος Ηγουμενίδης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Στην παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του επισιτισμού - τουρισμού ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του επισιτισμού-τουρισμού έδωσε σήμερα το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής συνομίλησε με τους εργαζομένους που βρέθηκαν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης για να παραδώσουν το ψήφισμα με τις διεκδικήσεις τους. Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης συμμετείχε στη συνάντηση μέσα στην Περιφέρεια με τον Πρόεδρο του Σωματείου Μιχάλη Ριζικιανάκη και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, και εκπροσώπους των εργαζομένων.


Σχετικά με την παράσταση διαμαρτυρίας,  ο βουλευτής δήλωσε ότι: «Η Κυβέρνηση έχει πλήρως εγκαταλείψει τους εργαζόμενους στον τουρισμό και επισιτισμό σε μια περίοδο που έχουν όσο ποτέ ανάγκη τη στήριξη της Πολιτείας. Οι διεκδικήσεις τους, μεταξύ αυτών το επίδομα των 534 ευρώ, είναι μια κραυγή αγωνίας για το τι ακριβώς διαδραματίζεται σήμερα. 


Είναι χαρακτηριστικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εποχιακά εργαζόμενων βρίσκονται εκτός του χώρου εργασίας και μάλιστα στην πιο κρίσιμη περίοδο. Μέχρι πότε η Κυβέρνηση θα κάνει ότι δεν ακούει ή θα τα εναποθέτει όλα για το μέλλον;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............