Στο πλευρό των εργαζομένων του επισιτισμού και του τουρισμού ο Χάρης Μαμουλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Στο πλευρό των εργαζομένων του επισιτισμού και του τουρισμού ο Χάρης Μαμουλάκης

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού ν. Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο, παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Μιχάλη Ριζικιανάκη, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, καθώς και με μέλη του Σωματείου και σε δήλωσή του τόνισε: «Για μια ακόμα φορά, οι εργαζόμενοι του επισιτισμού και του τουρισμού εκφράζουν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα. 


Βρίσκονται εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στη νέα καθημερινότητα, επωμίζονται όλες τις οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης και δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά της Κυβέρνησης για να υποστηριχθούν ουσιαστικά. 


Παραμένουμε στο πλευρό τους, αφουγκραζόμαστε την αγωνία τους, συμμεριζόμαστε τους φόβους τους και είμαστε αποφασισμένοι να μην σταματήσουμε να πιέζουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο, έτσι ώστε, έστω και τώρα, να αντιληφθεί ο κ. Μητσοτάκης τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............