Συνεχίζονται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι «Πολιτιστικές Διαδρομές 2020» στη Νέα Αλικαρνασσό - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Συνεχίζονται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι «Πολιτιστικές Διαδρομές 2020» στη Νέα Αλικαρνασσό

Συνεχίζονται οι «Πολιτιστικές Διαδρομές 2020» στη Νέα Αλικαρνασσό την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου. Αυτό το τριήμερο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνει μία παράσταση για παιδιά, καθώς και δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές. 


Οι φετινές εκδηλώσεις εν μέσω της πανδημίας COVID- 19 πραγματοποιούνται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με όλα τα μέτρα προστασίας και σε έναν χώρο που είναι ανοικτός, με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ. Κ.Ε.Η.).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι στις 21:00. Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του τριημέρου είναι:
Παρασκευή 17 Ιουλίου: Το «Θέατρο Μορφές» παρουσιάζει το έργο για παιδιά «Τυμπανοπατήματα». Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι που βασίζεται σε 6 διαφορετικές ιστορίες του δάσκαλου, δημοσιογράφου και συγγραφέα Τζιάννι Ροντάρι. 

Στα «τυμπανοπατήματα» τα παιδιά καλούνται να παίξουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να σκεφτούν… Οι ηθοποιοί προτείνουν τρεις διαφορετικούς επιλόγους σε κάθε ιστορία… τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν αυτόν που προτιμούν ή ακόμη και να προτείνουν ένα δικό τους τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............