Το μεγάλο ευχαριστώ της Μαρίας Τζιράκη του Ελευθερίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

Το μεγάλο ευχαριστώ της Μαρίας Τζιράκη του Ελευθερίου


Ο αγαπητός δάσκαλος, "έφυγε" στα 76 του χρόνια, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι του και το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ιδιαίτερα δραστήριος μέχρι το τέλος, άφησε το στίγμα του όπου υπηρέτησε ως δάσκαλος.

Την αγάπη του για την προσφορά στα κοινά ακολούθησε και η κόρη του Μαρία Τζιράκη Παττακού, μέλος του Δ.Σ στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου και στην ΔΗΚΕΗ.  


Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ Βενιζελείου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον διευθυντή της ΜΕΘ, κ. Ανέστη Κιούλπαλη, τον ιατρό χειρουργό της ΜΕΘ, κ. Βαγγέλη Βολακάκη και τον νευροχειρουργό του ΠΑΓΝΗ κ. Αντώνη Βάκη.


Η αντιμετώπισή τους, η επιστημονική τους κατάρτιση, το επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδό τους, η ανιδιοτελή συνδρομή τους κατά τη νοσηλεία του μπαμπά μου, Ελευθέριου Τζιράκη ,στη ΜΕΘ, είναι άξια συγχαρητηρίων, το λιγότερο.
Επίσης ευχαριστώ τους δικούς μου ανθρώπους για τη δυνατή αγάπη και στήριξή τους σε όλες τις στιγμές της ζωής μου και ιδιαίτερα στην απώλεια του μπαμπά μου.
Ας είστε γεροί και πολύχρονοι.

Με εκτίμηση.
Μαρία Τζιράκη του Ελευθερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............