Στη συγκέντρωση των οδηγών τουριστικών λεωφορείων ο Χάρης Μαμουλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

Στη συγκέντρωση των οδηγών τουριστικών λεωφορείων ο Χάρης Μαμουλάκης

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης ΕΡΜΗΣ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.Ο Βουλευτής συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Η. Στέλιο Βοργιά, με μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΕΡΜΗΣ, καθώς και με πολλούς οδηγούς λεωφορείων, αφουγκραζόμενος την αγωνία για το εργασιακό τους μέλλον.


«Ο κλάδος των οδηγών τουριστικών λεωφορείων δέχεται βαρύτατο πλήγμα από τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η πανδημία του Covid-19 στην τουριστική αγορά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: 


«Οι επαγγελματίες οδηγοί βρίσκονται σε απόγνωση και, δυστυχώς, δεν διαφαίνεται πρόθεση από την πλευρά της κυβέρνησης να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Από την πλευρά μας, έχοντας ήδη ασκήσει πιέσεις κατά το προηγούμενο διάστημα με σχετικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια με στόχο να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους. Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία άλλωστε, για κάθε εργαζόμενο, είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............