Ενημέρωση για τα εκτελούμενα έργα στο Νότιο κλάδο του ΒΟΑΚ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Ενημέρωση για τα εκτελούμενα έργα στο Νότιο κλάδο του ΒΟΑΚ


Γιά την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και με αφορμή δημοσιεύματα για τα εκτελούμενα έργα στο Νότιο κλάδο του ΒΟΑΚ από το ύψος του ΚΤΕΟ Ηρακλείου έως τον κόμβο Ανώπολης, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης διευκρινίζει:

Περιφέρεια Κρήτης: Ενημέρωση για τα εκτελούμενα έργα στο Νότιο ...

1. Οι εργασίες εκτελέστηκαν κανονικά από την Πέμπτη 4/6/20 πού έκλεισε ο ΒΟΑΚ μέχρι και το Σάββατο 6/6/20 ενώ επανεκκίνηση εργασιών θα έχουμε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.
2. Προγραμματίζεται το πέρας των εργασιών για το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020.
3. Ο δρόμος δεν είναι ασφαλής για να δοθεί σε κυκλοφορία πριν το πέρας των εργασιών καθώς η ασφαλτόστρωση εκτελείται ανά λωρίδες και υπάρχει ανισοσταθμία κατά την διαμήκη διάσταση ύψους 4 εκ.. Επιπλέον δεν υπάρχει ούτε οριζόντια σήμανση.
4. Η Δ.Τ.Ε. Περιφέρειας Κρήτης εκτελεί έργα συντήρησης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο κατά το χρονικό διάστημα της καραντίνας και δεν σταμάτησε καθόλου τις προγραμματισμένες εργολαβίες. Ωστόσο πρόκειται για αρκετές εργολαβίες, οι οποίες επεκτάθηκαν και μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων. Ο δε χρόνος εκτέλεσης σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνει το εξαήμερο, όπως στην περίπτωση του τμήματος στον Κόμβο Ανώπολης. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί ένα τμήμα με βελτιωμένο οδόστρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............