Δεντροφύτευση από το Δήμο Μαλεβιζίου και την Κοινότητα Γαζίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Δεντροφύτευση από το Δήμο Μαλεβιζίου και την Κοινότητα Γαζίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος

Δεντροφύτευση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων στο Γάζι, όπου βρίσκεται το μνημείο των 62 Μαρτύρων διοργάνωσαν σήμερα ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Συμβούλιο της Κοινότητας Γαζίου με τη συνδρομή συλλόγων και φορέων της περιοχής. Η δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο του σημερινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, προωθώντας μηνύματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.


Παράλληλα με τηδεντροφύτευσηπραγματοποιήθηκε και καθαρισμός – καλλωπισμός πρασίνου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού. Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη εθελοντική συνδρομή των Στέφανου Βλασιάδη  και Γιάννη Βαρδαλαχάκη.


Το παρών στη δράση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και Γιάννης Άσπρης αντίστοιχα, η αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Έφη Βολανάκη, ο Πρωτοπρεσβύτερος Παναούσης Μιχαήλ, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Χρυσόστομος Νικάκης, μέλη από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γαζίου, Πολύδροσου, Αγίας Μαρίνας, μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............