Γιορτάζουμε την ημέρα περιβάλλοντος την Παρασκευή 5 Ιουνίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Γιορτάζουμε την ημέρα περιβάλλοντος την Παρασκευή 5 Ιουνίου

Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες, συμπολίτες μας σε ολόκληρη τη χώρα! Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, γιορτάζουμε την ημέρα περιβάλλοντος! Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγωνιστές σε ολόκληρη την Ελλάδα που εδώ και 20 μέρες αξιώνουν την προστασία και διάσωση της άγριας φύσης. 


Όλοι μαζί, ζητάμε την απόσυρση των 2 πρόσφατων αντιπεριβαλλοντικών νόμων 4685 και 4688/ 2020, που θυσιάζουν τις προστατευόμενες από διεθνείς συνθήκες περιοχές NATURA στο βωμό του κέρδους, δίχως να νοιάζονται για την τοπική κοινωνία και τη γνώμη της επιστημονικής κοινότητας. Πάρτε τους φίλους σας και τις οικογένειές σας, τηρήστε τα μέσα ατομικής προστασίας κι ελάτε στην πλατεία Ελευθερίας, σε μια γιορτινή πανελλαδική διαδήλωση για το περιβάλλον του νησιού μας, της χώρας και της γης μας. 

Μια πολυπληθής και πολυσυλλεκτική ομάδα από φορείς και συλλογικότητες για την προστασία του φυσικού πλούτου, καλλιτέχνες αλλά και μεμονωμένους δραστήριους πολίτες, έχουμε σχεδιάσει εικαστικές παρεμβάσεις, δρώμενα, προβολές και διαδραστικές εκπλήξεις για να σας ενημερώσουμε με τρόπο διαφορετικό για τις αλλαγές που μαγειρεύονται! Κεντρικό σημείο δράσεων ανάμεσα στις πλατείες Ελευθερίας και Δασκαλογιάννη! 

Σας περιμένουμε στις 7 το απόγευμα για τις δράσεις και στις 9 το βράδυ για τις προβολές! Φυσητήρες Κίνηση Πολιτών Κρήτης για την κατάργηση του αντ-περιβαλλοντικού νόμου και την προστασία της φύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............