Οι Χειμερινοί Κολυμβητές «Παρά θιν’ αλός» στο πολιτιστικό κανάλι του Δήμου Ηρακλείου στο You Tube - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές «Παρά θιν’ αλός» στο πολιτιστικό κανάλι του Δήμου Ηρακλείου στο You Tube

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές «Παρά θιν’ αλός» στο πολιτιστικό κανάλι του Δήμου Ηρακλείου στο You Tube

Με την συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών «Παρά θιν’ αλός» συνεχίζονται την Δευτέρα 1η Ιουνίου οι μεταδόσεις στο νέο πολιτιστικό κανάλι του Δήμου Ηρακλείου στο YouTube.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο You Tube του Δήμου - Φωνή Μαλεβιζίου


H συναυλία είχε πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου του 2017, στην Ακτή Καρτερού, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί».

Η διαδικτυακή της πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 21.30 στο 
Χειμερινοί Κολυμβητές – «Παρά θιν’ αλός»

Το ιστορικό συγκρότημα, με τις πολλές δισκογραφικές επιτυχίες, συνεχίζει να συχνάζει στα μικρά καφέ όλης της Ελλάδας και να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Δεκαετίες τώρα τους γνωρίζουμε και τους ακολουθούμε, από το πάρκο στη Μυροβόλο και όπου αλλού μας ταξιδεύουν, με τις φωνές, τη μουσική και τους πρωτότυπους στίχους τους. 

Τραγούδια ερωτικά, όπως η Αρζεντίνα, σατιρικά, όπως Οι Δακοκτόνοι, μελοποιημένος Σαίξπηρ σε μετάφραση Βασίλη Ρώτα, μα και τραγούδια νοσταλγικά περιλαμβάνονται σε ένα ρεπερτόριο που, όσο κι΄ αν προσπαθήσει κανείς, δεν θα καταφέρει να το κατατάξει στις συνηθισμένες νόρμες.
Το “περίεργο” αυτό συγκρότημα εμφανίστηκε το 2017 και στη Δημοτική πλάζ του Καρτερού, δίπλα στη θάλασσα «ταξιδεύοντας» με μουσική το κοινό που γέμισε τον χώρο!

Χειμερινοί Κολυμβητές:
Αργύρης Μπακιρτζής, φωνή.
Μπάμπης Παπαδόπουλος, κιθάρα.
Θοδωρής Ρέλλος, κλαρίνο, σαξόφωνο.
Μιχάλης Σιγανίδης, κοντραμπάσο, φωνή.
Κώστας Σιδέρης, μεσομπούζουκο, φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............