Ενημερωτική συνάντηση από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για το πρόγραμμα δακοκτονίας στο Δήμο Φαιστού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Ενημερωτική συνάντηση από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για το πρόγραμμα δακοκτονίας στο Δήμο Φαιστού

Ενημερωτική συνάντηση για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας πραγματοποιήθηκε στο πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με την στήριξη του Δήμου Φαιστού, και είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και τον Δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Σταύρος Γαβαλάς, το μέλος Αναστάσιος Βρέντζος, τα υπηρεσιακά στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και οι προσωρινοί ανάδοχοι του προγράμματος δακοκτονίας στη περιοχή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες για την υλοποίηση της συνάντησης, επεσήμανε με έμφαση στους αναδόχους, ότι ,οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείου αλλά και του Δήμου είναι στην διάθεση τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το πρόγραμμα της δακοκτονίας ώστε να υπάρξει το μέγιστο όφελος για τους παραγωγούς μας, τον πρωτογενή τομέα αλλά και την οικονομία του τόπου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης ευχαριστώντας για την συνάντηση, ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου έπραξε όλα όσα της αναλογούν για την αντιμετώπιση της δακοκτονίας, και το σημαντικότερο είναι τώρα να εκτελεστεί σωστά το πρόγραμμα από τους αναδόχους, και προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος θα επιτηρήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού για την δακοκτονία με στόχο τα μέγιστα οφέλη για τους παραγωγούς μας και τον τόπο.

Η επόμενη ανάλογη συνάντηση που οργανώνει η Π.Ε. Ηρακλείου θα γίνει στο Αρκαλοχώρι στις 29 Μαΐου και θα ακολουθήσουν σε Πεζά και Γάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............