Στο στάδιο αποπεράτωσης η ανάπλαση της κεντρικής οδού του Ρουκανίου – Έναν σύγχρονο, πιστοποιημένο χώρο παιγνιδιού στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Στο στάδιο αποπεράτωσης η ανάπλαση της κεντρικής οδού του Ρουκανίου – Έναν σύγχρονο, πιστοποιημένο χώρο παιγνιδιού στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου

Την Κοινότητα Ρουκανίου του Δήμου Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης προκειμένου να προχωρήσει σε αυτοψία στην ολοκληρωμένη πλέον «Ανάπλαση της κεντρικής οδού Ρουκανίου». 


Πρόκειται για ένα έργο η αρχική σύμβαση του οποίου υπεγράφη στις 21 Ιουνίου 2019 και μαζί με την συμπληρωματική είχε συνολικό ύψος προϋπολογισμού τις 195.409,93 €.


Στο πλαίσιο του έργου που βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης, πλακοστρώθηκαν με ντόπια πέτρα 1460 μ2 του κεντρικού δρόμου της κοινότητας, τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων καθώς και φωτιστικά. Παράλληλα κατασκευάστηκαν κλειστοί αγωγοί ομβρίων, φρεάτια και ανοικτή επενδεδυμένη τάφρος καθώς και νέο δίκτυο αποχέτευσης οικιακών λυμάτων μαζί με τις απαιτούμενες παροχές. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται ο εργολάβος της ΔΕΔΔΗΕ να συνδέσει το δίκτυο των φωτιστικών.Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων παράλληλα επισκέφθηκε και τη νέα παιδική χαρά που παραδόθηκε στους κατοίκους του Ρουκανίου. Πρόκειται για έναν σύγχρονο, πιστοποιημένο χώρο παιγνιδιού που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου στο πλαίσιο αναβάθμισης όλων των παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............