Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά για να επαναφέρουμε την αισιοδοξία στην ζωή των πολιτών» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά για να επαναφέρουμε την αισιοδοξία στην ζωή των πολιτών»Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, με την ευκαιρία του ανοίγματος των καταστημάτων, προτρέπει τους δημότες να στηρίξουν, στον βαθμό που μπορούν, την τοπική αγορά.


Η δήλωση του Δημάρχου:
«Το άνοιγμα των καταστημάτων, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που επεβλήθησαν εξαιτίας της πανδημίας, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για την τοπική οικονομία.
Η πορεία προς την κανονικότητα, απαιτεί από όλους μας: υπεύθυνη στάση, αλληλεγγύη, προσήλωση στις αναγκαίες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας.
Στηρίζουμε την τοπική αγορά, τους κλάδους των επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων, τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, και το σύνολο των δραστηριοτήτων που θα επαναφέρουν την ευημερία και την αισιοδοξία στην ζωή των πολιτών.
Ως Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, των καταστηματαρχών και των παραγωγών, σε κάθε βήμα ετούτης της δύσκολης προσπάθειας για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............