Πέντε νέα οχήματα από την HERTZ για το «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Πέντε νέα οχήματα από την HERTZ για το «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου ΗρακλείουΠέντε (5) νέα οχήματα για την ενίσχυση του έργου των Κοινωνικών του Υπηρεσιών παρέλαβε ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19. Πιο συγκεκριμένα τα οχήματα παρέλαβε την Τετάρτη 8 Απριλίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου από την AutoHellas Ανώνυμη Τουριστική και Εμπορική Εταιρεία – HERTZ, προκειμένου να τα παραδώσει στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».


Πρόκειται για μία ουσιαστική κίνηση προσφοράς, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η ΚΕΔΕ με τις εταιρείες που διέθεσαν μεγάλο αριθμό οχημάτων για την ενίσχυση του έργου των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, καθώς και με το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την υποστήριξη των κοινωνικών δομών.
Τα οχήματα θα παραμείνουν στη διάθεση του Δήμου Ηρακλείου μέχρι και τις 8 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος Ηρακλείου είχε παραλάβει έξι οχήματα και από την Toyota Hellas, για την ενίσχυση του ίδιου προγράμματος.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ΚΕΔΕ για την πρωτοβουλία της όσο και τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν, προσφέροντας οχήματα στους Δήμους. Πρόκειται για σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να είμαστε δίπλα στους δημότες και ειδικά στις ευπαθείς ομάδες, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από το σπίτι τους».

Post Top Ad

.............