Απολύμανση στον καταυλισμό στα Δύο Αοράκια, διανομή ειδών προσωπικής υγιεινής και μυοκτονία από τον Δήμο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Απολύμανση στον καταυλισμό στα Δύο Αοράκια, διανομή ειδών προσωπικής υγιεινής και μυοκτονία από τον Δήμο Ηρακλείου

Προληπτική απολύμανση στον καταυλισμό στην περιοχή Δύο Αοράκια, πραγματοποίησε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, ο Δήμος Ηρακλείου. Η όλη διαδικασία, πραγματοποιήθηκε παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ρένας Παπαδάκη, του Υγιεινολόγου και Επόπτη Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Δρ. Αντώνη Παπαδάκη, καθώς και του προέδρου του Παγκρήτιου Συλλόγου Τσιγγάνων «Ελπίδα» κ. Θανάση Κατσαρή.

Απολύμανση στον καταυλισμό στα Δύο Αοράκια, διανομή ειδών ...

Παράλληλα επισημάνθηκε στον κ. Κατσαρή ότι πρέπει να τηρούνται πιστά όλα τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19 ενώ από αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, ο Δήμος Ηρακλείου θα ξεκινήσει τμηματικά τη διανομή ειδών προσωπικής υγιεινής (χλωρίνες, σαπούνια και κρεμοσάπουνα) σε ποσότητες που θα καλύψουν τους κατοίκους του καταυλισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική απολύμανση μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ενώ οι απολυμάνσεις θα επαναλαμβάνονται σε εβδομαδιαία βάση και ξεκινά μυοκτονία με κάλυψη για ολόκληρο το έτος .
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ