Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ΠΕΔ Κρήτης για τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» - Τηλεφωνική επικοινωνία Θεοδωρικάκου – Κουράκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ΠΕΔ Κρήτης για τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» - Τηλεφωνική επικοινωνία Θεοδωρικάκου – Κουράκη

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Εσωτερικών στο αίτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης για χορήγηση υγειονομικού υλικού στο προσωπικό που εργάζεται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», προκειμένου να μπορέσουν με ασφάλεια να επιτελέσουν το έργο τους, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Σήμερα το πρωί, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη και τον ενημέρωσε ότι θα αποσταλούν άμεσα προστατευτικές μάσκες για τους εργαζομένους.
Παράλληλα, το ΥΠΕΣ δηλώνει έτοιμο να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προς τους Δήμους της Κρήτης.
Επίσης, οι κ. Θεοδωρικάκος και Κουράκης συζήτησαν και για άλλα ζητήματα που απασχολούν τους ΟΤΑ, ενώ ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης ενημερώθηκε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζεται και άλλα μέτρα στήριξης των Δήμων που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............