Ο κόσμος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης -Πανεπιστήμιο Κρήτης ταξιδεύει μέχρι το σπίτι μας! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Ο κόσμος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης -Πανεπιστήμιο Κρήτης ταξιδεύει μέχρι το σπίτι μας!

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης προσεγγίζει το κοινό με μία νέα οπτική που βασίζεται στην πεποίθηση ότι το μουσείο μπορεί να ταξιδεύει και, ως εκ τούτου, το μουσείο μπορεί να βρίσκεται παντού μέσα από τις δράσεις που προτείνει καθημερινά!


Ένας εναλλακτικός τρόπος επίσκεψης που επιτρέπει στον επισκέπτη, στον χώρο και στον χρόνο που ο ίδιος επιλέγει, να περιηγηθεί σε επιλεγμένους χώρους του Μουσείου, να συμμετέχει σε δραστηριότητες και να λαμβάνει πληροφορίες που άπτονται των ποικίλλων θεματικών του Μουσείου.

Η καρδιά του Μουσείου εξακολουθεί να είναι οι επιστημονικές συλλογές του, το επιστημονικό του δυναμικό και οι συνεργάτες του. Ωστόσο, το Μουσείο είναι ο χώρος όπου ο επισκέπτης ανακαλύπτει τη δική του αλήθεια μέσα από το προσφερόμενο ερέθισμα. Αυτό το ερέθισμα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης το ταξιδεύει εκτός των τειχών του προσπαθώντας να προσεγγίσει εκ νέου την περιέργεια του κοινού!

Οι δράσεις του Μουσείου αναρτώνται καθημερινά :
στην ιστοσελίδα του (https://www.nhmc.uoc.gr/el)
και στο προφίλ του Μουσείου στο Facebook (Natural History Museum of Crete - Official Page  )
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............