Ιδιαίτερος για μια ακόμα χρονιά ο στολισμός του επιταφίου στη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, στο Φόδελε - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020

Ιδιαίτερος για μια ακόμα χρονιά ο στολισμός του επιταφίου στη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, στο Φόδελε

Ιδιαίτερος για μια ακόμα χρονιά ο στολισμός του επιταφίου στη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, στο Φόδελε και με ιδιαίτερο, λόγω και την πανδημίας μήνυμα. 

Ο ηγούμενος της Μονής Αγίου Παντελεήμονος, Παντελεήμων αναφέρει σε ανάρτησή του:


“Επιτάφιος Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Φόδελε 2020
Όλου του κόσμου οι άνθρωποι παιδιά Σου…!
Σύμφωνα με την Αγία Γραφή ο Θεός έπλασε τους ανθρώπους έξ´ ενός αίματος γι αυτό και όλοι οι άνθρωποι της Γης ανεξάρτητα από φυλή και χρώμα είμαστε ΑΔΕΛΦΙΑ μεταξύ μας , παιδιά του Ενός και μόνου Πλάστη και Δημιουργού.
Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αποδέκτες της κοινής κληρονομιάς του προπάτορα μας Αδάμ στην φθορά και τον θάνατο. Όλοι είμαστε το ίδιο ανήμποροι και απροστάτευτοι εξαιτίας αυτής της κληρονομιάς στο πόνο , στην πείνα , στην ασθένεια , στις φυσικές καταστροφές.
Ο Ποιητής και Πλάστης μας Σαρκώθηκε , Έπαθε , Σταυρώθηκε , Ετάφη και Αναστήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους ανθρώπους την λύτρωση από αυτά τα δεινά και να μας φανερώσει το μυστήριο της Τριαδικότητας Του.
Αυτή η φανέρωση-πρόσκληση είναι για ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ακόμα και για εκείνα που τον αγνοούν και όχι μόνο για τους Εβραίους που τον αρνήθηκαν ως Ξένο.
Μας καλεί ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας και με Εκείνον σε μια Θεία Κοινωνία που θα γίνουμε πολίτες της Βασιλείας Του.
Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση ΑΔΕΡΦΙΑ….!”.

Post Top Ad

.............