Οι οικογένειες Καλαθάκη και Χαλκιαδάκη μοίρασαν ένα τόνο αντικριστό αρνί - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή, 19 Απριλίου 2020

Οι οικογένειες Καλαθάκη και Χαλκιαδάκη μοίρασαν ένα τόνο αντικριστό αρνί

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, την Κυριακή του Πάσχα και με πρωτοβουλία των οικογενειών Χαλκιαδάκη και Καλαθάκη, ένας τόνος από παραδοσιακό αντικριστό αρνί διανεμήθηκε σε άτομα που το είχαν ανάγκη, αλλά και στους εργαζόμενους που αυτή την περίοδο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πάσχα: Οι οικογένειες Καλαθάκη και Χαλκιαδάκη προσφέρουν 1 τόνο ...
Συγκεκριμένα, αποδέκτες αυτής της προσφοράς είναι άτομα και οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Επίσης, αποδέκτες αυτής της δράσης είναι και οι εργαζόμενοι που καθημερινά βρίσκονται στον επαγγελματικό στίβο για να προστατέψουν όλους εμάς και δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ΠΑΓΝΗ, Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, Λιμενικό Σώμα, Πυροσβεστικό Σώμα και ΕΚΑΒ.
"Φέτος έχοντας ως στόχο την προστασία της υγείας δεν θα γιορτάσουμε το Πάσχα όπως έχουμε συνηθίσει, μπορούμε όμως να μεταφέρουμε την θετική ατμόσφαιρά και σκέψη στα σπίτια μας. Ας στρώσουμε ένα διαφορετικό πασχαλινό τραπέζι και ας ευχηθούμε του χρόνου να είμαστε όλοι παρόντες για ένα μεγάλο εορτασμό", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Post Top Ad

.............