Υποστηρίζει τα αιτήματα της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων «Φιλοξένια» ο Χάρης Μαμουλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Υποστηρίζει τα αιτήματα της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων «Φιλοξένια» ο Χάρης Μαμουλάκης

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνεται στον Υπουργό Τουρισμού, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει τα αιτήματα της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».


«Όλοι συμφωνούμε στο ότι ο τουρισμός, ήταν και θα παραμείνει βασικός πυλώνας στήριξης της εθνικής μας οικονομίας την επόμενη μέρα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να υποστηριχθούν άμεσα και αποτελεσματικά οι εμπλεκόμενοι στον τομέα, όπως είναι οι εκατοντάδες ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων του νομού Ηρακλείου. Οι ιδιοκτήτες των μικρών, οικογενειακών επιχειρήσεων, που σήμερα βρίσκονται σε δεινή θέση και που πρέπει να είναι παρών την επόμενη ημέρα, όταν θα έχουμε αφήσει πίσω μας την υγειονομική κρίση».


Τα μέλη της Ένωσης ζητούν από την Κυβέρνηση μείωση του ΦΠΑ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, της προκαταβολής φόρου εισοδήματος και του τέλους επιτηδεύματος, ειδική μέριμνα χρηματοδότησης, καθώς και ίση μεταχείριση των επιχειρήσεων δωδεκάμηνης λειτουργίας με άδεια ΕΟΤ και των καταλυμάτων βραχυχρόνιων μισθώσεων.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............