Την παράταση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Την παράταση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Εργασίας, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης ζητάει την παράταση ισχύος της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ»,.


«Είναι απαραίτητο να παραταθεί η ΣΣΕ των οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης μέχρι τις 30/3/21» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Πρόκειται για έναν κλάδο που πλήττεται από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του Covid 19. Η ΣΣΕ του Σωματείου «Ο ΕΡΜΗΣ» έληξε στις 31 Μαρτίου και όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, αυτή την περίοδο δεν μπορεί να γίνει καμία διαπραγμάτευση. Γι’ αυτό και είναι αναγκαία η παράτασή της, όπως επίσης είναι απαραίτητο να ενταχθούν οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση της νέας κρίσης».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............