Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Κόφινα, Σοφίας Χατζάκη - Σφακιανάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Κόφινα, Σοφίας Χατζάκη - Σφακιανάκη

«Η έντιμη και κρυστάλλινη στάση του Μιχάλη Κοκολάκη, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιβεβαιώνει, για ακόμα μια φορά το ανάστημα, την αξία και το ήθος του και αναδεικνύει την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και τα ανθρωπάρια που αδυνατούν να αποδεχθούν ένα ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα, αναστατώνοντας μια ολόκληρη κοινωνία.


Οι ηγέτες εκλέγονται από τον λαό και όχι από τα Δικαστήρια! Γι’ αυτό και εμείς, ως παράταξη, είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στους πολίτες και την κρίση τους, εφόσον κάποιοι βρουν το θάρρος να υλοποιήσουν όσα διαδίδουν εδώ και μήνες, για νέες εκλογές στον Δήμο μας.

Κύριε Σχοιναράκη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας για το αντίθετο, η Μεγάλη Γόρτυνα και η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουν το έργο τους. Έχουμε μαζί μας όλο τον κόσμο και τον Μιχάλη Κοκολάκη ως τον καλύτερο ηγέτη που θα μπορούσε να έχει μια ομάδα. Εσείς δεν έχετε πια τίποτα να κερδίσετε, πέρα από την περιφρόνηση της κοινωνίας μας και τίποτα να προσφέρετε, πέρα από την παραίτησή σας».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............