Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη για την Εργατική Πρωτομαγιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη για την Εργατική Πρωτομαγιά

«Τα έτσι κι αλλιώς διαχρονικά, μηνύματα της εργατικής πρωτομαγιάς γίνονται ακόμα πιο επίκαιρα εν μέσω της πανδημίας του Covid 19. Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης που κάποιοι επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για να υλοποιήσουν σχέδια ισοπέδωσης εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων.


Πριν καν συμπληρωθούν δυο χρόνια από την έξοδο της χώρας μας από τα μνημόνια, κάτι που επετεύχθη χάρη στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και στην αποτελεσματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, οι κυβερνώντες της ΝΔ ονειρεύονται νέες περικοπές μισθών, περιστολή δικαιωμάτων και πρωτόγνωρες συνθήκες εργασίας. Ένας εργασιακός Αρμαγεδδών πλησιάζει, ένας νέος κύκλος μνημονίων δείχνει να ανοίγει. Κι όλοι γνωρίζουμε ποια θα είναι τα θύματά του…

Γι’ αυτό και φέτος, ο αγώνας για τη διατήρηση των εργασιακών κεκτημένων, για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, για τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, αποκτά ξεχωριστή σπουδαιότητα.
Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες. Και σε αυτούς τους αγώνες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά στην πρώτη γραμμή!

Καλή εργατική πρωτομαγιά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............