Διανομή ειδών παντοπωλείου απο τον δήμο Χερσονήσου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Διανομή ειδών παντοπωλείου απο τον δήμο Χερσονήσου

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ MIS 5029840, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) από τις αποκεντρωμένες προμήθειες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), που θα διατεθούν μέσω των φορέων που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης σε ωφελούμενες οικογένειες του ΤΕΒΑ.


Ο Δήμος Χερσονήσου - ως συμπράττων φορέας - θα πραγματοποιήσει την διανομή κατ’ οίκον στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ από το προσωπικό του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου από τη Δευτέρα 6 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται ότι η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο του ΤΕΒΑ θα γίνει με χρήση του ΑΜΚΑ και με φυσική υπογραφή εγγράφως. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση για την παραλαβή του πακέτου του δικαιούχου και χωρίς την βεβαίωση γνησίου υπογραφής.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............