Ο Δήμος Ηρακλείου αγόρασε οπωροκηπευτικά από παραγωγούς του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Ηρακλείου αγόρασε οπωροκηπευτικά από παραγωγούς του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου

Στην αγορά δυο τόνων οπωροκηπευτικών προϊόντων από παραγωγούς του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου.
Τα προϊόντα θα διανεμηθούν την Παρασκευή 3 Απριλίου στον καταυλισμό των Ρομά στα Δύο Αοράκια (δέκα κιλά ανά οικογένεια). Για την διανομή έχουν προβλεφθεί τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διεξαχθεί ομαλά.

Πρόκειται για μια ενέργεια που αφενός ενισχύει τους παραγωγούς, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνους και αφετέρου προσφέρει στις οικογένειες των Ρομά προϊόντα που τα έχουν ανάγκη,
Σημειώνεται ότι  ήδη αυτή την εβδομάδα, με μεσολάβηση του Δήμου Ηρακλείου, ο Σύλλογος προχώρησε στην προσφορά δυόμιση τόνων οπωροκηπευτικών προϊόντων στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στα συσσίτια που μοιράζουν τα Ιδρύματα σε συνεργασία με τον Δήμο, με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου για την προσφορά του. Εμείς απ’ την πλευρά μας, φροντίσαμε να ενισχύσουμε τους παραγωγούς εμπράκτως ώστε σε συνεργασία μαζί τους να βοηθήσουμε μια κοινωνική ομάδα που βρίσκεται σε ανάγκη.  Εφόσον χρειαστεί, θα πράξουμε το ίδιο και στο μέλλον. Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές,  ο Δήμος Ηρακλείου και σε ετούτη τη δύσκολη περίσταση, συνεργάζεται με όλους τους φορείς της πόλης και βρίσκεται δίπλα στους δημότες, ειδικά στις ευπαθείς ομάδες.
Ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............