Ολοκληρωμένο πλαίσιο 31 προτάσεων των επιχειρηματικών φορέων της Περιφέρειας Κρήτης για την οικονομία και τις επιχειρήσεις - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Ολοκληρωμένο πλαίσιο 31 προτάσεων των επιχειρηματικών φορέων της Περιφέρειας Κρήτης για την οικονομία και τις επιχειρήσεις

Στη διαβίβαση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου 31 προτάσεων και αιτημάτων των επιχειρηματικών φορέων της Περιφέρειας Κρήτης για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης. 
Το ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, προς τους αρμόδιους υπουργούς, σημειώνοντας πως αποτελεί πρόταση των αρμοδίων φορέων της Κρήτης.  
Στο εισαγωγικό του σημείωμα τονίζει πως «οι οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης του COVID-19 προοιωνίζονται ως ιδιαίτερα αρνητικές για το σύνολο της επιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης, το βαρύ πλήγμα στον τουρισμό, σε συνδυασμό με τις περυσινές φυσικές καταστροφές, και την  προβληματική ελαιοκομική περίοδο προδιαγράφουν σοβαρούς κινδύνους για τις επιχειρήσεις της Κρήτης, ιδιαίτερα τις μικρές και πολύ μικρές, όπως και για τους εργαζόμενους και τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Με γνώμονα τη συμβολή μας στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την βέλτιστη αντιμετώπιση της κρίσης και αποφυγή του ενδεχόμενου κλεισίματος χιλιάδων επιχειρήσεων, σας διαβιβάζουμε ενιαίο πλαίσιο 31 προτάσεων που αφορούν τομείς αρμοδιότητάς σας και διαμορφώθηκε κατά την ευρεία σύσκεψη των επιχειρηματικών φορέων της Περιφέρειας Κρήτης στις 24.4.2020». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............