Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στις 19:30, η Ακολουθία του Επιταφίου από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στις 19:30, η Ακολουθία του Επιταφίου από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων Χανίων


Σήμερα  Μεγάλη Παρασκευή στις 19:30, η Ακολουθία του Επιταφίου από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων Χανίων
Απευθείας μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών από τέσσερα ιστορικά μοναστήρια της Κρήτης

Η Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των ...

Η Περιφέρεια Κρήτης, τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, θα μεταφέρει το κατανυκτικό πνεύμα των ημερών με απευθείας μεταδόσεις από τέσσερα ιστορικά μοναστήρια της Κρήτης.
Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου, στις 19:30, η Ακολουθία του Επιταφίου από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλων στα Χανιά. 

ή εναλλακτικά στο κανάλι Youtube της Περιφέρειας Κρήτης.
Οι μεταδόσεις γίνονται σε συνεννόηση με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και Ιερές Μητροπόλεις από την Μεγάλη Τετάρτη και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο. Με απευθείας συνδέσεις που αναμένεται να παρακολουθήσουν και οι απόδημοι Κρητικοί, ανά τον κόσμο, οι εικόνες από τα μοναστήρια της Κρήτης θα φτάσουν σε όλο τον κόσμο, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας, το μήνυμα του περάσματος προς την Ανάσταση και την Ελπίδα.

Οι μεταδόσεις θα γίνουν μέσα από το κανάλι της Περιφέρειας Κρήτης στο Youtube και μπορούν να αναμεταδοθούν ελευθέρα από τα Μ.Μ.Ε.
Η τελευταία μετάδοση θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο, στις 23:00. Η Τελετή της Αναστάσεως και η Θεία Λειτουργία, από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη. 

(https://youtu.be/JrxiEZJJywg )  
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............