Μόνο κατόπιν ραντεβού η προσέλευση στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γόρτυνας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Μόνο κατόπιν ραντεβού η προσέλευση στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γόρτυνας

Στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και για καθαρά προληπτικούς λόγους, η εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Γόρτυνας πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μέσω τηλεφώνου (2892340306, Ελένη Πετειναράκη) ή e-mail: kkgortynas@gmail.com.


Η προσέλευση στο Κέντρο Κοινότητας επιτρέπεται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (ραντεβού) και μόνο για εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις.

Σχετικά με το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Επίδομα Στέγασης, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι παρατείνεται, αυτόματα, για έναν (1) μήνα η ισχύς των αιτήσεων που πρέπει να επανυποβληθούν μέσα στον μήνα Μάρτιο. Οι δικαιούχοι έχουν ήδη ενημερωθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Επομένως, η ανάγκη προσέλευσης των ωφελούμενων περιορίζεται στις περιπτώσεις υποβολής νέας αίτησης (και όχι επανυποβολής), όταν δεν είναι δυνατή η υποβολή της με κωδικούς Taxis, καθώς και σε περιπτώσεις τεκμηρίωσης πραγματικής κατάστασης, όταν η αίτηση έχει μπει σε αναστολή. Και σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού.

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ