Σύστημα εκ περιτροπής εργασίας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την προστασία και ασφάλεια εργαζομένων και κοινού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Σύστημα εκ περιτροπής εργασίας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την προστασία και ασφάλεια εργαζομένων και κοινού


Στην καθιέρωση συστήματος εκ περιτροπής εργασίας προχώρησε η διοίκηση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με σχετική απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη. 

Με την εν λόγω απόφαση καθορίζεται ο αριθμός των υπαλλήλων, οι οποίοι θα πρέπει να παρίστανται καθημερινά στις Υπηρεσίες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με δυνατότητα εκ περιτροπής εργασίας, ούτως ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και συνωστισμός των υπαλλήλων στην κάθε υπηρεσία και με γνώμονα την προστασία αυτών – αλλά και του κοινού - στο πλαίσιο του κινδύνου που αναδύεται λόγω των μετακινήσεων προσωπικού και πολιτών.


Με την ίδια απόφαση, επεκτείνεται για αόριστο χρόνο το μέτρο της αναστολής εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας μέχρι και την άρση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του COVID-19. 

Οι πολίτες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους ηλεκτρονικά – με αποστολή στο ηλ. ταχυδρομείο (email): minoa@minoapediadas.gr - και να λαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο τα αιτούμενα έγγραφα ενώ με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Δήμο την προηγούμενη εβδομάδα.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............