Κοντά στα σχολεία της περιφέρειας η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020

Κοντά στα σχολεία της περιφέρειας η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζει τις επισκέψεις στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ηρακλείου ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αντώνης Περυσινάκης, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Τις προηγούμενες μέρες ο κ. Περυσινάκης, συνοδευόμενος από μέλη και υπηρεσιακά στελέχη της Επιτροπής επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Καρκαδιώτισας, το Δημοτικό Σχολείο Προφήτη Ηλία και το Νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το εκπαιδευτικό προσωπικό και να ακούσει τα αιτήματά τους.


Αμέσως μετά δήλωσε: «Θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα της γρήγορης ανταπόκρισης στα αιτήματα των σχολείων της περιφέρειας του Δήμου Ηρακλείου. Προσπαθούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να παρεμβαίνουμε άμεσα και να επιλύουμε προβλήματα που αφορούν κάθε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο, όσο μακριά κι αν βρίσκεται από το κέντρο της πόλης».

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ