Τις θέσεις του συνδυασμού ΄΄Σύγχρονο Ανεξάρτητο Επιμελητήριο΄΄ παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης κύριος Μανώλης Σφυρής. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020

Τις θέσεις του συνδυασμού ΄΄Σύγχρονο Ανεξάρτητο Επιμελητήριο΄΄ παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης κύριος Μανώλης Σφυρής.

Τις θέσεις του συνδυασμού ΄΄Σύγχρονο Ανεξάρτητο Επιμελητήριο΄΄ μαζί με κορυφαία μέλη του, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ο επικεφαλής της παράταξης κύριος Μανώλης Σφυρής.
Μεταξύ άλλων ανέδειξε:Την συμφωνία που είχε υπογραφεί πριν από 27 μήνες περίπου με τις παρατάξεις ΄΄Μπροστά για το Επιμελητήριο΄΄ με επικεφαλή τον κύριο Αλιφιεράκη και ΄΄Αυτόφωτο Επιμελητήριο΄΄ με επικεφαλή τον κύριο Φασουλάκη και τα μέλη αυτών.

Την νομοθεσία που σε καμία περίπτωση δεν αποτρέπει την αλλαγή προέδρου του θεσμού από άλλη παράταξη εφόσον φυσικά υπάρχει η βούληση να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Ανέφερε το παράδειγμα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων όπου έγινε η αλλαγή του προέδρου από άλλη παράταξη κάνοντας χρήση του Νόμου 2690/1999 Κώδικας διοικητικής διαδικασίας περί οργάνων διοίκησης άρθρο 13 παράγραφος 5 όπου και σύμφωνα με αυτό παραιτήθηκε η διοικητική επιτροπή και επανεκλέγει με νέο πρόεδρο τον κύριο Δημητρίου Δημήτριο υλοποιώντας την συμφωνία που είχε υπογραφεί μεταξύ των δυο παρατάξεων που συνδιοικούν και σήμερα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Δημοσιοποίησε τις παραιτήσεις τόσο την δική του όσο και του έτερου μέλους της παράταξής του κυρίου Μαραθιανό Βασίλη που υπέβαλε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ