Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do (I.T.F.) Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων στο κλειστό στάδιο “Δύο Αοράκια” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do (I.T.F.) Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων στο κλειστό στάδιο “Δύο Αοράκια”

Αξιότιμοι κύριοι/ες, Διευθυντές Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, Σύλλογοι Διδασκόντων, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, γονείς και μαθητές, σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθεί από 21 έως 23 Φεβρουαρίου 2020 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do (I.T.F.) Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων στο κλειστό στάδιο “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο και ζητούμε τη στήριξη και την συμμετοχή σας στην επιτυχία του.


Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος (ΑΟΤΕ), η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Αρ. απόφασης: 371/1-4/1999), και επτά (7) αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης, με την στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου και Χερσονήσου.
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 650 με 700 αθλητές, οι οποίοι θα συνοδεύονται από 100 περίπου προπονητές και βοηθούς προπονητών, καθώς, επίσης, θα συμμετέχουν και 60 άτομα της διαιτησίας και παράγοντες της Ομοσπονδίας.

Οι αθλητές που θα διακριθούν θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα που θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 19-26 Απριλίου 2020 στην Πράγα της Τσεχίας. Επίσης, οι
αθλητές λαμβάνουν τα ευεργετήματα του αθλητικού νόμου, δηλαδή προσαύξηση των μορίων στις πανελλήνιες εξετάσεις ή και την εισαγωγή τους χωρίς εξετάσεις σε πανεπιστήμιο της αρεσκείας τους, με κατάκτηση θέσης σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.


Καλούμε τα σχολεία της Περιφέρειας Κρήτης (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), που επιθυμούν, να οργανώσουν εκπαιδευτικές επισκέψεις την Παρασκευή το πρωί, 9:00 έως 13:00, στις 21 Φεβρουαρίου 2020, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αθλητών και να τους εμψυχώσουν στην προσπάθεια τους αυτή.
Το πρόγραμμα του τριημέρου των αγώνων είναι: Παρασκευή 9:00 έως 22:00, Σάββατο 9:00 έως 19:00 – Τελετή Έναρξης 19:00-21:00 και Κυριακή 9:00 έως 19:00. Επισημαίνεται ότι η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν. Όλες τις ημέρες θα γίνουν αγώνες σκιαμαχίας (tul), μάχης, ειδικές τεχνικές, test δύναμης και self defense για όλες τις κατηγορίες και οι μαθητές θα μπορούν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους να τους παρακολουθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την παρακολούθηση των αγώνων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον συντονιστή της διοργάνωσης κ. Πυνηρτζή Γεώργιο, Διευθυντή ΓΕΛ Μοχού και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής (6974736642, pininrtzisg@yahoo.gr)
Ηράκλειο 10/02/2020

Με εκτίμηση,
Οι Διοργανωτές
α/α ΦΟΡΕΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Αθλητική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Ελλάδος (ΑΟΤΕ) Πρόεδρος: Βαλασιάδης Αναστάσιος
2 Α.Γ.Σ. Τάλως Χερσονήσου Προπονητής: Τζανίδης Ηλίας
3 Α.Σ. Τάλως Αγίου Νικολάου Προπονητής: Κουλογουσίδης Δημήτριος
4 Α.Σ. Χερσονήσου Προπονητής: Στασινόπουλος Δημήτριος
5 Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ιεράπετρας Προπονητής: Τρουλάκης Γεώργιος
6 Α.Σ. Κρητική Ακαδημία Ηρακλείου Προπονητής: Τρουλάκης Δημήτρης
7 Α.Σ. Μ.Α. Χερσονήσου Προπονητής: Καλαιτζάκης Κων/νος
8 Α.Σ. Τρισκελής Προπονητής: Πυνηρτζής Γεώργιος
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Πυνηρτζής Γεώργιος (6974736642)
Τζανίδης Ηλίας (6944994898)
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............